torsdag den 27. november 2008

Fortvivl ej....


Jeg er rigtig glad for at kunne fortælle at jeg allerede fra på mandag d. 1. december kan lave kaffe til jer allesammen igen. Jeg har nemlig fået den helt fantastiske mulighed, at få lov til at være med til at åbne en kaffebar sammen med Coffee Collective.
Det kommer til at være: Algade 20 i Roskilde.
Så imens at jeg har været her i Kenya har drengene knoklet for at få Kaffebaren færdig til jeg kommer hjem;0)
Jeg har kunne følge med på sidelinjen med de billeder som de alle har været så flinke til at sende til mig. Og det ser rigtig lovende ud og jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang. Så hvorfor ikke gøre juleindkøbene i Roskilde og kigge forbi til en kop kaffe?
-Jeg glæder mig til at se dig.

fredag den 7. november 2008

Men det er jo ikke kaffe alt sammen...











Lidt billeder fra min hverdag


Her er lidt stemnings billeder fra min hverdag. Jeg får ikke skevet lige så meget som jeg gerne ville her på bloggen, men jeg håber snart at kunne indhente det. Jeg har rigtig travlt med arbejdet her. Vi har snart fået udfærdiget en plan for hvordan det ændringer som er nødvendige for at redde kaffebarene skal føres ud i livet. Det er rigtig spændende at være en del af. Og jeg kan mærke at det er noget som jeg lærer rigtig meget af. Især i forhold til at skulle strukturere en sådan ændring. Men jeg savner nu mit barista arbejde. Der er vist ikke nok small talk i løbet af dagen til at dække mit behov. ;0)
Det er rigtig dejligt at få en så stor viden omkring kaffen fra farmen og hele vejen op til den bliver ekporteret. Jeg har lært så meget. Og jeg har mødt så mange passionerede mennesker som jeg håber at kunne arbejde sammen med også i fremtiden.
Jeg tror det er en af de bedste måder at finde sine kaffer på. At komme rundt på en masse farme og se hvordan det gøres her og have mulighed for at skabe en relation til de folk hvis kaffe man gerne vil kunne bringe til Danmark og servere for sine gæster. Det er også her det kan blive rigtig spændende i forhold til at arbejde sammen. For mange af de farmere jeg har mødt er så interessert i at lære. Så det er bare relationen der skal skabes for at vi virkelig kan skabe nogle gode ting sammen.